Find den perfekte kopimaskine til arbejdspladsen

Hvis der er noget de fleste af os har prøvet, så er det at stå foran en kopimaskine på arbejdet, som bare ikke virker som den skal. Udover at være enormt frustrerende, så er det også noget der spilder alles tid i løbet af arbejdsdagen.

 

Men er der noget man selv kan gøre for at kopirummet rent faktisk også kan udføre sit arbejde, uden at skulle renses og repareres hver gang? 

Find den rigtige kopimaskine

Det kan lyde banalt, men at anskaffe sig de kopimaskiner der rent faktisk løser opgaven bedst, er et godt sted at starte. Hvor meget skal der printes og kopieres i løbet af en arbejdsdag? Find en kopimaskine der passer i størrelse og kapacitet i forhold til det i reelt har brug for. En alt for stor en, kan potentielt være spild af penge, som kunne bruges et andet sted – og en for lille vil ofte blot ende i, at I skal købe flere af dem ind.

Lav en service-tjek med jævne mellemrum

Uanset hvilken størrelse I vælger til jeres kopirum, så er det naturligvis vigtigt at passe godt på den maskine der står i lokalet. En ordentlig kopimaskine kan holde i mange år, hvis den bliver behandlet ordentlig. Gør det derfor til en fast vane, at den bliver renset for støv og tjekket ordentligt igennem med jævne mellemrum. Så har I en pålidelig maskine på arbejdet, uden at skulle skifte den ud med en nyere model hele tiden.